Villa 8934

Villa 8934 befintligt
Villa 8934 tillbyggnation
Villa 8934

I detta projekt önskade kunden en bättre planlösning för vardagsrum och kök, men även göra en tydligare entré samt byta fasadfärg. Det befintliga huset är ett suterränghus och därför blev det naturligt med två tillbyggnationer åt vardera håll.

Tillbyggnationen på framsidan gjordes i tre våningar med ett sadeltak. Källarplan fick en ny, tydligare entré och det skapadess yta för avhängning. I källaren blev det även en inre ombyggnation så att det blev plats för relax, bastu, allrum samt sovrum.

På nästa våning så möts man nu av ett rymligt kök och vardagsrum tack vare de två tillbyggnationerna och de nya glasspartierna. Baksidans tillbyggnation fick ett valmat tak, under vilket köket och matsal fick plats. Det hela avslutades med en ny altan som numera är lättillgänglig.

Byggingenjörsbyråns uppdrag: arkitekt- och konstruktionsritningar samt kontrollansvar.

Fakta

Boarea tillkommande: 12 kvm

Fasad

Fasadritning

Planritning

Planritning
Våning 1.
Rulla till toppen