Hjälp med bygglovshandlingar

För bygglovsansökan på en byggnation kräver kommunen ofta in flera olika handlingar. Vi hjälper till att ta reda på vilka bygglovshandlingar som krävs för det specifika ärendet.

Vissa kommuner kräver en teknisk beskrivning för byggnaden som ska uppföras. Då kan beställning av kartunderlag behöva göras hos lantmäteriet. Utifrån färdigprojekterade förslagshandlingar gör vi bygglovsritningar samt sammanställer och sänder sedan in de handlingar som kommunen behöver till grund för beslut i ärendet om ditt bygglov.

Bygglovshandlingar

Även ansökan om godkännande för kontrollansvarig sköter vi åt dig och kan samtidigt åta oss att vara din kontrollansvarig om inget annat beställts. Byggingenjörsbyrån har alla tjänster under samma tak gällande de handlingar ni behöver. Vi har över tio års erfarenhet av att hjälpa våra kunder att ansöka om bygglov.

Hjälp med bygglovshandlingar?

Kontakta oss gärna om du har frågor om hur vi kan hjälpa dig med ditt bygglov. Vi har kontor i Stockholm, Västerås, Eskilstuna, Uppsala och i Örebro.

Boka en kostnadsfri konsultation

Ska vi sätta oss ner och prata om dina idéer och byggdrömmar?

Vi erbjuder alltid nya kunder en 50 minuter kostnadsfri konsultation angående ditt byggprojekt, främst utifrån arkitektur och funktionsdugliga ytor. Konsultationen genomförs via ett videomöte eller på något av våra kontor där våra duktiga ingenjörer anpassar konsultationen efter var i processen just du befinner dig.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för att boka tid. Du kan även skicka e-post till info@bib.se.

Rulla till toppen