Arkitekt & byggingenjör i Örebro


Byggingenjör i Örebro: En pålitlig partner för alla typer av byggprojekt

Ta hjälp av en arkitekt eller byggingenjör i Örebro idag!
Byggingenjörsbyrån är en branschledande byrå som erbjuder kvalitativa och kostnadseffektiva tjänster inom hela byggprocessen som tillsammans med regionala byggföretag är en optimal kontakt för ett byggprojekt. Med en bred erfarenhet och ett stort fokus på kundens behov, har Byggingenjörsbyrån etablerat sig som en pålitlig partner för alla typer av byggprojekt.

Villa 5851 förebild
Villa 5851 efterbild

Har du frågor kring att bygga nytt, bygga om eller bygga till huset?

Kontakta oss för mer information om vad en byggingenjör i Örebro kan hjälpa dig med. Vi erbjuder en kostnadsfri digital konsultation angående ditt projekt om du önskar det eller skicka enkelt in din frågeställning så återkommer vi inom kort. Vi kan även mötas på vårt kontor på Älvtomtagatan.
Ta hjälp av en arkitekt eller byggingenjör i Örebro idag!

Ett alternativ till att flytta

Att bygga om eller till en befintlig fastighet kan vara ett bra alternativ för den som vill ha mer plats utan att behöva flytta. Det kan handla om att bygga till ett extra rum, en altan eller ett garage. Bygga till kan också betyda att man höjer taket eller bygger ut i sidled. Oavsett vad du går i för byggtankar är det viktigt att planera och genomföra en tillbyggnad på ett hållbart och ansvarsfullt sätt.

Vi har djup kunskap om byggregler och standarder

En arkitekt eller byggingenjör i Örebro har en djup kunskap om byggregler och standarder samt en förståelse för de olika utmaningar och möjligheter som finns. Vi har kontakt med entreprenörer och arbetar tillsammans med dig som ägare för att säkerställa att projekten blir så effektiva och ekonomiska som möjligt. Vi erbjuder också kontrollansvar och besiktning för att säkerställa att projekten uppfyller alla krav och standarder.
Så, om du är i behov av en pålitlig byggingenjör i Örebro för att hjälpa dig med ditt byggprojekt, tveka inte att kontakta Byggingenjörsbyrån. Vi är här för att hjälpa dig att genomföra ditt drömbygge!

Högkvalitativ projektering och rådgivning

Byggingenjörsbyrån i Örebro är en ledande byrå för byggprojektering. Vi har en dedikerad grupp av erfarna arkitekter och byggingenjörer (projketörer och konstruktörer) i Örebro som är angelägna om att leverera högkvalitativ rådgivning för alla typer av byggprojekt i Örebro med omnejd. Ta hjälp av någon av våra byggingenjörer i Örebro idag!

Referenser

Nyfiken på om- och tillbyggnationer som vi har ritat? Kolla in flera våra referenser här: Referenser på till- och ombyggnationer

Byggingenjör i Örebro

Bygglov och kontrollansvarig

Handläggninge av ett bygglov får enligt lagen ta tio veckor från att komplett ansökan lämnats in till aktuell kommun, men vissa kommuner har kortare handläggningstider än så. Vad som ska lämnas in brukar redovisas klart och tydligt på kommunens hemsida. Säkerställ att allt är med, och att det är korrekt, och om om- eller tillbyggnationen kräver det, välj en kontrollansvarig som ni känner förtroende för.

Det är ni som byggherre som utser kontrollansvarig. Ta därför in ett par offerter på kontrollansvar och prata med dem så att ni känner att det är en person som ni kan förlita er på under hela byggnationen. Fråga också hur många platsbesök som ingår i offerten så att ni vet hur kontroll kommer att utföras. Kontrollansvarig hittar ni på bland annat på boverket.se.

Funderar du på att bygga om- eller bygga till ditt hus? Kontakta oss på Byggingenjörsbyrån för en kostnadsfri konsultation. Hos oss finns arkitekter, konstruktörer, kontrollansvariga och besiktningsmän in house. På så sätt kan vi erbjuda en samlad kompetens som spänner över hela byggprocessen.

Här kan du läsa mer om vår tjänster (länk)

Läs mer om byggregler och bygglov hos Boverket (länk)

Boka en kostnadsfri konsultation

Ska vi sätta oss ner och prata om dina idéer och byggdrömmar?

Vi erbjuder alltid nya kunder en 50 minuter kostnadsfri konsultation angående ditt byggprojekt, främst utifrån arkitektur och funktionsdugliga ytor. Konsultationen genomförs via ett videomöte eller på något av våra kontor där våra duktiga ingenjörer anpassar konsultationen efter var i processen just du befinner dig.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för att boka tid. Du kan även skicka e-post till info@bib.se.

Rulla till toppen