Konstruktionsritningar

Byggingenjörsbyrån utfärdar ritningar för både ombyggnation, tillbyggnation och nybyggnation. Vi har kontor i Stockholm, Västerås, Eskilstuna. Uppsala och i Örebro med personal som kan hjälpa dig med ritningar till ditt bygglov.

Konstruktionsritningar Byggingenjörsbyrån

Konstruktionsritningar till bygglovsansökan

Inför bygglovsansökan kräver vissa kommuner en teknisk beskrivning. Till en teknisk beskrivning bifogar vi konstruktionsdetaljer för att tydligt visa grundläggnings-, ytterväggs- och takkonstruktionens uppbyggnad för den tänkta byggnationen.

Sektionsritningar till förfrågningsunderlag

Till det förfrågningsunderlag, FFU, som upprättas inför en upphandling så gör Byggingenjörsbyrån en konstruktionssektionsritning (K-sektion) för att visa den tänkta konstruktionen med dimensioner. K-sektionen används för att ge entreprenörerna ett tydligt underlag för beräkning av kostnad.

Konstruktionsritningar till byggnation

Ritningarna för konstruktionen i form av bygghandlingar beställs av den som ska bygga, antingen entreprenören eller privatpersonen som egenbyggare. Mängden ritningar och deras detaljrikedom varierar beroende på typ av byggnation och kravställning.

Kontakta oss gärna om du har frågor om konstruktionshandlingar till ditt bygglov och/eller om vill ha hjälp med att upprätta dem.

Boka en kostnadsfri konsultation

Ska vi sätta oss ner och prata om dina idéer och byggdrömmar?

Vi erbjuder alltid nya kunder en 50 minuter kostnadsfri konsultation angående ditt byggprojekt, främst utifrån arkitektur och funktionsdugliga ytor. Konsultationen genomförs via ett videomöte eller på något av våra kontor där våra duktiga ingenjörer anpassar konsultationen efter var i processen just du befinner dig.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för att boka tid. Du kan även skicka e-post till info@bib.se.

Rulla till toppen