Kostnadsfri konsultation via Google Meet

Tack för att du har bokat en konsultation via Google Meet med oss! Mötet startar genom att du klickar på denna länk: Videomöte (länk). OBS! Detta görs vid bokat klockslag. Du fyller i ditt namn och ber om att få delta i mötet. Vi får då en signal om detta och när vi accepterar din förfrågan startar videomötet automatiskt.

Inloggningsuppgifter för mötet

Att delta i en Google Meet via datorn kräver inga inloggningsuppgifter men om du vill delta via en surfplatta eller din smartphone krävs det ett Googlekonto.

Webbläsare

Tänk på att ha den senaste versionen av webbläsaren installerad (Chrome, Firefox eller Microsoft Edge).

Aktivera ljud & bild

Om du får frågan att aktivera kamera och mikrofon när du klickat på länken så ska du tillåta detta.

Visa dokument i mötet

Om du vill visa oss ett dokument som du har öppnat på datorn klickar du på ”Presentera nu” nere i högra hörnet och välj ”Ett fönster”. Då får du upp alla öppna fönster du har på datorn och väljer bara det du vill visa i mötet. Om du har skickat in material till oss i förväg så har vi även dokumenten tillgängliga via vår dator.

Här finns instruktionerna i videoformat:

Frågor

Om du har frågor, kontakta oss på info@bib.se eller slå en signal till vår Västeråsväxel 021-12 29 90.

Boka en kostnadsfri konsultation

Ska vi sätta oss ner och prata om dina idéer och byggdrömmar?

Vi erbjuder alltid nya kunder en 50 minuter kostnadsfri konsultation angående ditt byggprojekt, främst utifrån arkitektur och funktionsdugliga ytor. Konsultationen genomförs via ett videomöte eller på något av våra kontor där våra duktiga ingenjörer anpassar konsultationen efter var i processen just du befinner dig.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för att boka tid. Du kan även skicka e-post till info@bib.se.

Rulla till toppen