Villa 8273

Villa 8273 efter
Villa 8273 före
Villa 8273

Vår kund hade bott i sitt 1920-talshus utanför Eskilstuna i några år och hade insett att de behövde mer yta. Kunden önskade ett ytterligare sovrum, en större tvättstuga, en ytterligare dusch och en större altan. Vi tog fram ett förslag med en tillbyggnad i vinkel och med invändig ombyggnation.

Med detta förslag kunde vi uppfylla kundens behov, men även göra matsal, kök, vardagsrum, groventré och entré mer öppna och optimala för sina funktioner. Altanen blev mer tillgänglig och nås nu lätt ifrån köket, en stor altan där de kan ha grillfester under sommarhalvåret.

Husets fasad fick även ett lyft då den fick ett mer klassiskt lantligt utseende med vit snickarglädje.

Byggingenjörsbyråns uppdrag: arkitekt- och konstruktionsritningar samt kontrollansvar

Fakta

Boarea tillkommande: 19 kvm

Fasad

Fasadritning

Planritning

Planritning
Entréplan.
Rulla till toppen