Villa 6363

Villa 6363 efterbild
Villa 6363 förebild
Villa 6363

I följande projekt önskade kund att göra en total om- och tillbyggnation av sitt enbostadshus. Det befintliga huset var alldeles för litet för att uppfylla familjens behov. Några av de nya behoven var ett nytt badrum, en separat tvättstuga, två ytterligare sovrum och ett nytt kök med en öppen kommunikation mellan de sociala ytorna. En påbyggnad i form av ett nytt våningsplan byggdes till för att klara behoven.

Kunden önskade även se över tomtens ytor och möjligheter. En ny altan skapades längs med den nya tillbyggnaden på husets baksida. Även ett nytt fristående altandäck med tillhörande pool togs fram.
Villans tak ändrades från ett sadeltak till kombinerade pulpettak. Svart plåttak med stående träpanel i kulören järnvitriol applicerades, kombinerat med svarta fönster utan foder och svarta detaljer runt om.

Byggingenjörsbyråns uppdrag var upprättande av bygghandling, konstruktionsritning, energibalansberäkning samt utfört kontrollansvar.

Fakta

Plan 1

Byggarea tillkommande: 86 kvm
Boarea tillkommande: 76 kvm

Plan 2

Byggarea tillkommande: 77 kvm
Boarea tillkommande: 66 kvm

Scroll to Top