Villa 6644

Villa 6644
Villa 6644

Kunden önskan var först att behålla det befintliga huset som ligger i Västmanland. I slutändan revs de befintliga byggnaderna på tomten och man bestämde sig för att bygga nytt. Valet blev att flytta närmare vattnet och skapa en terrassering av tomten, ihop med en ny brygga vid vattnet.

Interiört önskades ett sovrum, en WC och ett badrum, klädkammare och förråd kombinerat med tvättstuga. Öppna och tydliga kommunikationsytor mellan kök, matplats och vardagsrum.

Exteriört önskades stora glaspartier för utsikt utöver Mälaren. Stenhus med beige puts med svarta fönster och detaljer.

Byggingenjörsbyrån uppdrag: upprättande av bygglovshandlingar och kontrollansvar.

Fakta

Byggarea: 128 kvm
Boarea: 99 kvm
Antal rum: 2 + 1 WC + 1 badrum

Fasad
Planritning
Scroll to Top