Sirius

Sirius

Flerbostadshuset innefattar en markanvisning i Kristinehamn i samarbete med ett externt fastighetsbolag. Fastigheten Sirius ligger i anslutning till befintligt kulturnära bostadsbebyggelse. Fastighetens gestaltning tar inspiration från kringliggande fastigheter. Kulörer och materialval anpassas till omgivning för att skapa en inbjudande stadsmiljö.

Vår vision av fastigheten Sirius är att skapa ett välkomnade flerbostadshus både för hyresgäster och lokalbefolkning. Där fastigheten ska smälta in i omgivningen och omfamna den redan befintliga centrala stadskärnan.

Fastighetens fasaddetaljer tar inspiration från Sirius 5 där utsmyckning av fönsterkrön och tydliga konturer görs för att skapa en känsla av klassiskt byggande. 

Fastigheten förses med möblerbara balkonger och stora glaspartier för att skapa naturligt ljusa lägenheter. Kontrasterande detaljer på fönsteromfång och balkonger utförs med klassiska putsdetaljer för att skapa elegans och charm. Gestaltningen ska uppnå ett klassiskt formspråk men med ett hållbart och modernt utförande. Vilket uppnås genom att skapa fasaddetaljer som smälter in med kringliggande byggnation.

Fakta

Antal lägenheter: 50 st
Boarea: 33-110 kvm

Rulla till toppen