Flerbostadshus 8990

Flerbostadshus 8990

Projekt nr 8990 innefattar projektering av flerbostadshus tillsammans med ett externt fastigbolag.

I Sollefteå reser sig en ny symbol för modernitet och gemenskap – ett imponerande flerbostadshus som bjuder in till en ny nivå av boendekvalitet och hållbarhet. Vår arkitektoniska vision har resulterat i ett hus med sju våningar, vars ljusa exteriör med inslag av mörkgrå kulör skapar en elegant och samtidigt distinkt karaktär i staden.  

Fasaden pryds av det innovativa och hållbara materialet Cembrit, vars robusthet och estetik kombineras för att skapa en fasad som inte bara är vacker utan också beständig mot tidens tand och väderlekens påverkan. Detta ger huset en tidlös kvalitet och minskar behovet av underhåll, vilket gynnar både de boende och miljön.

Med fokus på att maximera ljusinsläpp och skapa en luftig och inbjudande atmosfär har varje lägenhet utformats med generösa fönster och balkonger. Här kan de boende njuta av panoramautsikter över staden och omgivande natur samtidigt som de bjuds in att dra nytta av utomhusutrymmen för rekreation och avkoppling.

Som hyreshus är detta projekt avsett att erbjuda ett modernt och bekvämt boende till stadens invånare. Med totalt 56 hyresrätter finns det gott om plats för en mångfald av livsstilar och behov, samtidigt som gemenskapen mellan grannar främjas genom delade utrymmen och mötesplatser.

Genom att använda modulära byggtekniker i trästomme, tillverkade i fabrik, möjliggörs en effektiv och hållbar byggprocess. Denna metod minskar inte bara byggtiden utan också miljöpåverkan genom användningen av förnybara material och minskat spill.

Fakta

Antal lägenheter: 56

Boarea: 48- 74 kvm

Rulla till toppen