Flerbostadshus 7754

Flerbiotadshus
Flerbostadshus 7754

Byggingenjrösbyråns arbete har omfattat framtagande av detaljerade ritningar och bygglovshandlingar för projektet där varje aspekt av husets utformning och konstruktion har noggrant planerats och dokumenterats. Vi har lagt stor vikt vid att säkerställa att alla tekniska och estetiska krav uppfylls samtidigt som vi har tagit hänsyn till hållbarhetsaspekter och energieffektivitet.

Detta lägenhetshus består av fyra sammanhängande huskroppar vars arkitektur är elegant förbunden genom fyra välformade sadeltak. Vi har noggrant gestaltat husen med liggande träpanel i fyra distinkta färger vilket ger varje del av byggnaden en egen karaktär samtidigt som helheten förblir enhetlig och attraktiv.

Varje lägenhet har egen balkong eller uteplats vilket erbjuder de boende möjligheten att njuta av frisk luft och vacker utsikt. Med totalt åtta lägenheter, varierande i storlek från 45 till 60 kvadratmeter, strävar vi efter att maximera utrymmeseffektivitet och samtidigt erbjuda bekvämlighet och stil.

Vi har inte glömt vikten av att skapa en trevlig utomhusmiljö för gemensamma aktiviteter och avkoppling. Därför har vi designat en inbjudande bakgård som är lättillgänglig och nära till naturen, vilket ger invånarna möjlighet att njuta av grönska och friluftsliv utan att lämna sitt hem.

Med vårt engagemang för kvalitet och detaljer har Byggingenjörsbyrån skapat ett lägenhetshus som inte bara är ett hem utan också en plats där människor kan trivas och skapa minnen för livet. Vi ser fram emot att fortsätta arbeta tillsammans med våra partners för att förverkliga detta projekt och skapa en inspirerande miljö för våra framtida invånare.

Fakta

Antal lägenheter: 8

Boarea: 45- 60 kvm

Rulla till toppen