Flerbostadshus 7475

Flerbostadshus 7475

I Nyköping formars framtidens boende genom ett samarbete med ett externt fastighetsbolag för att skapa en innovativ och hållbar bostadsanläggning. Projektering och utformning av 36 moderna hyreslägenheter som speglar stadens framväxande behov och önskemål.

Denna bostadsanläggning är planerad att bestå av tre separata huskroppar, var och en med liknande utformning men unika kulörer som ger varje byggnad en egen karaktär och identitet. Denna variation skapar inte bara visuellt intresse utan bidrar också till att skapa en levande och dynamisk miljö för de boende.

Bostadshusen är utrustade med solcellspaneler i det sydvästra läget. Dessa solceller utnyttjar solens energi för att producera el vilket bidrar till att minska fastighetens elkonsumtion och samtidigt minska dess klimatpåverkan. Detta är ett exempel på hur vi integrerar modern teknik och hållbara lösningar i vår arkitektoniska design för att skapa bostäder som är både miljövänliga och ekonomiskt fördelaktiga för de boende.

Utöver sin hållbara profil strävar vi efter att skapa bostäder som erbjuder hög livskvalitet och bekvämlighet för de boende. Varje lägenhet är noggrant planerad för att maximera utnyttjandet av utrymmet och ge en öppen och ljus atmosfär. Genom att integrera moderna faciliteter och funktioner, inklusive gemensamma utrymmen och grönområden, strävar vi efter att skapa en levande gemenskap där människor kan trivas och växa tillsammans.

Fakta

Antal lägenheter: 36

Boarea: 35- 62 kvm

Rulla till toppen