Flerbostadshus 6198

Flerbostadshus 6198
Flerbostadshus 6198
Flerbostadshus 6198
Flerbostadshus 6198
Flerbostadshus 6198
Flerbostadshus 6198
Flerbostadshus 6198
Flerbostadshus 6198

Projekt nr 6198 innefattar projektering av flerbostadshus tillsammans med externt ett fastigbolag. Byggingenjörsbyrån har varit med och utformat gestaltningen samt husets konstruktion. 

I hjärtat av Helsingborgs växande stadsdel reser sig tre eleganta flerbostadshus formade med omsorg och moderna bekvämligheter för detta boende. Denna arkitektoniska skapelse är ett uttryck för både tidlös stil och hållbarhet med en design som harmoniserar med omgivningen samtidigt som den erbjuder en innovativ lösning för bostadsbehoven i staden.

De tre byggnaderna vars fasader pryds av ljus vit puts och kontrasterande rött tegeltak, skapar en visuell mångfald och samspelar smidigt med den omgivande arkitekturen. Med två våningar välkomnar varje byggnad de boende till en atmosfär av öppenhet och ljus. Stora fönster och generösa balkonger smyckar varje lägenhet och inbjuder till en känsla av samhörighet med omgivande natur.

För att främja en hållbar livsstil och minska miljöpåverkan, är cykelförvaring och miljörum integrerade i det arkitektoniska konceptet, vilket möjliggör enkel åtkomst till dessa viktiga faciliteter för de boende. Samtidigt erbjuds parkering i närheten av husen, delvis skuggad av grönskande träd som inte bara ger en estetisk touch utan också skapar en känsla av naturlighet och lugn i stadsmiljön.

En gemensam innergård blir ett hjärta för det boende, en plats där grannar kan mötas, barn leka och gemenskapen frodas. Här integreras grönska och gemensamma utrymmen för rekreation och avkoppling vilket stärker banden mellan grannar och skapar en trivsam atmosfär. Med fokus på att erbjuda hållbara och moderna bostäder till stadens invånare har dessa hus konstruerats med noggrannhet och innovation. Genom att använda modulbyggda trästommar tillverkade i fabrik garanteras inte bara en effektiv och kostnadseffektiv byggprocess utan också en minskad miljöpåverkan genom användningen av förnybara material.

Fakta

Antal lägenheter: 32

Boarea: 30- 83 kvm

Rulla till toppen