Byggingenjör & arkitekt i Uppsala


En pålitlig partner för alla typer av byggprojekt


Har du frågor kring att bygga nytt, bygga om eller bygga till huset? Kontakta en byggingenjör och arkitekt i Uppsala för mer information om vad vi kan hjälpa dig med. Vi erbjuder en kostnadsfri digital konsultation angående ditt projekt om du önskar det eller skicka enkelt in din frågeställning så återkommer vi inom kort.

Ta hjälp av en arkitekt eller byggingenjör i Uppsala idag!

Villa 5851 förebild
Villa 5851 efterbild

Starkt fokus på kundens behov

Byggingenjörsbyrån är en branschledande byrå som erbjuder kvalitativ och kostnadseffektiv byggteknisk rådgivning. Med en bred erfarenhet och ett starkt fokus på kundens behov har Byggingenjörsbyrån etablerat sig som en pålitlig partner för alla typer av byggprojekt. Ta professionell hjälp av en byggingenjör och arkitekt i Uppsala idag!

Räcker inte ytan till?

Det händer att vi växer ur ytan vi bor på, till exempel när huset blir för litet för en växande familj, när nya behov uppstår eller att du helt enkelt bara har möjlighet att göra förändringen du länge velat göra.
Det kan vara svårt att veta vart du ska börja och då finns vi här för dig från första idé till slutbesiktning. Kontakta oss och ta hjälp av en arkitekt i Uppsala!

Vår arkitekt i Uppsala har en djup kunskap om byggbranschen

Vårt erfarna team består av kompetenta byggingenjörer och arkitekter med en djup kunskap om byggbranschen och de senaste teknikerna. Vi har en flexibel och lösningsorienterad inställning och arbetar tillsammans med kunden för att säkerställa att deras projekt blir så effektivt och framgångsrikt som möjligt.

En smidig och framgångsrik process

Våra tjänster inkluderar allt från projektledning och rådgivning, till teknisk kontroll och besiktning men också kontraktskrivning och konstruktionsberäkningar.
Vi har även nära kontakt med entreprenörer och andra viktiga aktörer i byggprocessen för att säkerställa ett smidigt och framgångsrik genomförande som möjligt.

En pålitlig och erfaren byrå

Som en ledande byggingenjörsbyrå har vi en stark vilja att främja hållbara bygglösningar och arbeta för en mer hållbar framtid. Om du söker en pålitlig och erfaren byggingenjör eller arkitekt i Uppsala för ditt nästa projekt, tveka inte att kontakta oss på Byggingenjörsbyrån så berättar vi hur går du går till väga om du vill bygga ut, bygga om eller bygga till ditt befintliga hus.

Referenser

Nyfiken på om- och tillbyggnationer som vi har ritat? Kolla in våra referenser här: Referenser på till- och ombyggnationer 

Arkitekt i Eskilstuna

Bygglov och kontrollansvarig

Handläggningen av ett bygglov får enligt lagen ta tio veckor från att en komplett ansökan lämnats in till aktuell kommun, men vissa kommuner har kortare handläggningstider än så. Vad som ska lämnas in i samband med bygglovet brukar redovisas klart och tydligt på kommunens hemsida. Säkerställ att allt är med, och att det är korrekt, och om om- eller tillbyggnationen kräver det, välj en kontrollansvarig som ni känner förtroende för.

Det är ni som byggherre som utser en kontrollansvarig. Ta därför in ett par offerter på kontrollansvar och prata med dem så att ni känner att det är en person som ni kan förlita er på under hela byggnationen. Fråga även hur många platsbesök som ingår i offerten så att ni vet hur kontroller kommer att utföras. Kontrollansvariga hittar ni på bland annat på Boverkets hemsida: boverket.se (länk).

Funderar du på att bygga om- eller bygga till ditt hus? Kontakta oss på Byggingenjörsbyrån för en kostnadsfri konsultation. Hos oss finns arkitekter, konstruktörer, kontrollansvariga och besiktningsmän in house. På så sätt kan vi erbjuda en samlad kompetens som spänner över hela byggprocessen.

Här kan du läsa mer om vår tjänster (länk)

Läs mer om byggregler och bygglov hos Boverket (länk)

Boka en kostnadsfri konsultation

Ska vi sätta oss ner och prata om dina idéer och byggdrömmar?

Vi erbjuder alltid nya kunder en 50 minuter kostnadsfri konsultation angående ditt byggprojekt, främst utifrån arkitektur och funktionsdugliga ytor. Konsultationen genomförs via ett videomöte eller på något av våra kontor där våra duktiga ingenjörer anpassar konsultationen efter var i processen just du befinner dig.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för att boka tid. Du kan även skicka e-post till info@bib.se.

Rulla till toppen