Byggingenjör & arkitekt i Eskilstuna


En pålitlig partner för alla typer av byggprojekt


Har du frågor kring att bygga nytt, bygga om eller bygga till huset? Kontakta en byggingenjör och arkitekt i Eskilstuna för mer information om vad vi kan hjälpa dig med. Vi erbjuder en kostnadsfri digital konsultation angående ditt projekt om du önskar det eller skicka enkelt in din frågeställning så återkommer vi inom kort.

Ta hjälp av en arkitekt eller byggingenjör i Eskilstuna idag!

Villa 5851 förebild
Villa 5851 efterbild

Starkt fokus på kundens behov

Byggingenjörsbyrån är en branschledande byrå som erbjuder kvalitativ och kostnadseffektiv byggteknisk rådgivning. Med en bred erfarenhet och ett starkt fokus på kundens behov, har Byggingenjörsbyrån etablerat sig som en pålitlig partner för alla typer av byggprojekt. Ta hjälp av en byggingenjör och arkitekt i Eskilstuna idag!

Räcker inte ytan till?

Det händer att vi växer ur ytan vi bor på, till exempel när huset blir för litet för en växande familj, när nya behov uppstår eller att du helt enkelt bara har möjlighet att göra förändringen du länge velat göra.
Det kan vara svårt att veta vart man ska börja, och då finns vi här för dig från första idé till slutbesiktning. Ta hjälp av en arkitekt i Eskilstuna idag!

Vår arkitekt i Eskilstuna har en djup kunskap om byggbranschen

Vårt erfarna team består av kompetenta byggingenjörer och arkitekter med en djup kunskap om byggbranschen och de senaste teknikerna. Vi har en flexibel och lösningsorienterad inställning, och arbetar tillsammans med kunden för att säkerställa att deras projekt blir så effektivt och framgångsrikt som möjligt.

En smidig och framgångsrik process

Våra tjänster inkluderar allt från projektledning och rådgivning, till teknisk kontroll och besiktning men också kontraktskrivning och konstruktionsberäkningar.
Vi har även nära kontakt med entreprenörer och andra viktiga aktörer i byggprocessen för att säkerställa en smidig och framgångsrik genomförande som möjligt.

En pålitlig och erfaren byrå

Som en ledande byggingenjörsbyrå har vi en stark vilja att främja hållbara bygglösningar och arbeta för en mer hållbar framtid. Om du söker en pålitlig och erfaren byggingenjör eller arkitekt i Eskilstuna för ditt nästa projekt, tveka inte att kontakta Byggingenjörsbyrån så berättar vi hur går man går tillväga om man vill göra en utbyggnad eller bygga till sitt befintliga hus.

Referenser

Nyfiken på om- och tillbyggnationer som vi har ritat? Kolla in våra referenser här: Referenser på till- och ombyggnationer 

Bygglov och kontrollansvarig

Bygglov får enligt lagen ta tio veckor från att komplett ansökan lämnats in till aktuell kommun, men vissa kommuner har kortare handläggningstider än så. Vad som ska lämnas in brukar redovisas klart och tydligt på kommunens hemsida. Säkerställ att allt är med, och att det är korrekt, och om om- eller tillbyggnationen kräver det, välj en kontrollansvarig som ni känner förtroende för.

Det är ni som byggherre som utser kontrollansvarig. Ta därför in ett par offerter på kontrollansvar och prata med dem så att ni känner att det är en person som ni kan förlita er på under hela byggnationen. Fråga också hur många platsbesök som ingår i offerten så att ni vet hur kontroll kommer att utföras. Kontrollansvarig hittar ni på bland annat på boverket.se.

Funderar du på att bygga om- eller bygga till ditt hus? Kontakta oss på Byggingenjörsbyrån för en kostnadsfri konsultation. Hos oss finns arkitekter, konstruktörer, kontrollansvariga och besiktningsmän in house. På så sätt kan vi erbjuda en samlad kompetens som spänner över hela byggprocessen.

Här kan du läsa mer om vår tjänster (länk)

Läs mer om byggregler och bygglov hos Boverket (länk)

Boka en kostnadsfri konsultation

Ska vi sätta oss ner och prata om dina idéer och byggdrömmar?

Vi erbjuder alltid nya kunder en 50 minuter kostnadsfri konsultation angående ditt byggprojekt, främst utifrån arkitektur och funktionsdugliga ytor. Konsultationen genomförs via ett videomöte där våra duktiga ingenjörer anpassar konsultationen efter var i processen just du befinner dig.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för att boka tid. Du kan även skicka e-post till info@bib.se.

Rulla till toppen